Tandlægerne Holsted

Tandlægerne Holsted

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Tandlægerne Holsted kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Tandlægerne Holsted kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Tandlægerne Holsted i Holsted

Bor eller arbejder du tæt på Storegade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og Tandlægerne Holsted er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Storegade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Tandlægerne Holsted.


Tandlægerne Holsted og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: implantat(er), akut tandlæge, krone, paradentose / tandkødsbetændelse, invisalign / litewire / clearstep. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Storegade 77 , 6670 Holsted

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere