Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Tandlægerne på Østerbro kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Tandlægerne på Østerbro kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Tandlægerne på Østerbro i København Ø

Bor eller arbejder du tæt på Strandvejen, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Strandvejen, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO .


TANDLÆGERNE PÅ ØSTERBRO og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: krone, paradentose / tandkødsbetændelse, tandbro, snorkeskinne, porcelænsfacader. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Strandvejen 32D, 2100 København Ø

Ma
19.04.21
Ti
20.04.21
On
21.04.21
To
22.04.21
Find andre behandlere