​Tandlægernes hus i Langeskov

​Tandlægernes hus i Langeskov

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. ​Tandlægernes hus i Langeskov kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. ​Tandlægernes hus i Langeskov kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


​Tandlægernes hus i Langeskov i Langeskov

Bor eller arbejder du tæt på ​Langeskov Centret, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og ​Tandlægernes hus i Langeskov er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på ​Langeskov Centret, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på ​Tandlægernes hus i Langeskov.


​Tandlægernes hus i Langeskov og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: krone, paradentose / tandkødsbetændelse, implantat(er), invisalign / litewire / clearstep, snorkeskinne. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

​Langeskov Centret 26 , 5550 Langeskov

Fr
26.04.24

27.04.24

28.04.24
Ma
29.04.24
Find andre behandlere