You Can Do-It

You Can Do-It

Coach

Diætist / Kostvejleder

Personlig træner / Sundhedscoach

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. You Can Do-It er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. You Can Do-It kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos You Can Do-It, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. You Can Do-It kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. You Can Do-It kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

Læs mere Læs mindre


You Can Do-It i Skødstrup

Bor eller arbejder du tæt på Segaltvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, diætist / kostvejleder, personlig træner / sundhedscoach. Og You Can Do-It er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Segaltvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på You Can Do-It.


You Can Do-It og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: selvledelse, muskelopbygning, personlig træning, træningsprogram, sundhedsmotivation. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Segaltvej 66 , 8541 Skødstrup


27.04.24

28.04.24
Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
Find andre behandlere