Hanne Skov Hansen

Hanne Skov Hansen

Hypnoterapeut


Klinik

NS-HYPNOSE

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

NGH certificeret hypnoseterapeut og hypnotisør

Coach: Stress og konflikthåndtering, Business coach

Mellemlederuddannelse, Niels Brock

Personlig træner / kost & sundhedscoach ProAcademy

Social og sundheds hjælper

Sprog

Dansk

Medlem af

NGH Hypnose Danmark

Tilskud

Jeg betaler selv

Arbejder som

Hypnoterapeut

Coach

Parterapeut

Faglig præsentation

Hos mig møder du altid ro og et lyttende øre. Jeg har gode resultater med min behandlingsform, mine klienter går hjem med en stor ro, samt med nogle redskaber de kan benytte i deres dagligdag, så de undgår at falde i stress eller sukker fælden. Hypnose og hypnoseterapi kan noget helt specielt, da du bliver bevidst om hvad der sker i det ubevidste sind, der er 80-90%, det ubevidste sind er følelser og grunden til stress og smerter mm.


Jeg har speciale i:


- Stress håndtering

- Angst og depression behandling

- Vægt kontrol


Jeg bruger hypnoseterapi som redskab til:


- Bedre hverdag

- Bedre arbejdsmiljø

- Mobbefrit område (børn og voksne)

- Par og familie terapi

- Stress og smerte håndtering


Mine hypnose- og hypnoseterapi sessioner varer 90-120 minutter. Der er mulighed for at deltage på mine kurser / forløb til rimelige priser.


Ved par og familie terapi arbejdes der meget i hvad der sker når vi ikke bliver på egen tallerken, hvordan I læser hinandens signaler, så jeres par eller familie får mere plads i dagligdagen.


Stress og konflikthåndtering har vi altid brug for, og det er hypnoseterapi formen eller coaching er dit valg.

Jeg kommer gerne til dig imod befordring tillæg.


Der er mulighed for mobilbehandling, behandlingen varer 60-120 minutter ud fra hvad dit behov er.

Det kan være i en akut situation eller langdistance. Der er flere der har benyttet sig af metoden i Corona tiden, ved et angst anfald, familie eller nabo situation.


Hos mig mødes du altid med professionelt faglighed, jeg nyder at kunne gøre en forskel for mine klienter. Se deres hurtige reaktion og gode respons, på min grundige og effektive måde at håndterer hypnose og hypnoseterapien på.


Hypnoseterapi:


Hypnoseterapi er et effektivt værktøj, hvor du får lærer forskellen på det bevidste og ubevidste sind.

Da det ubevidste sind opfanger ord og handlinger, på en helt anden måde end det bevidste sind.

Det bevidste sind opfanger 10-20% af hvad det ubevidste sind opfanger. Det bevidste sind er følelser, det ubevidste sind er følelser, tanker kan ikke føle – følelser kan ikke tænke.


Med hypnoseterapi lærer du sproget og forståelsen imellem de to sind, det giver det ubevidste sind ro. I takt med der kommer ro i det ubevidste sind, begynder du også at tage ansvar for egne handlinger, begynder at navigerer på en ny måde. Det medfører mindre stress i kroppen og sindet, mindre smerter -da du lærer at håndterer dine smerter, tager ansvar de ikke styrer dit liv.


Hypnoseterapi er billedsprog, let tilgængeligt for alle. Målrettet så alle kan være med.


Virksomheder – skoler mm kan have stor glæde af mine forløb, de hypnoseterapien medbringer stress, mobning, mm og nedbringer sygefraværet på sigt, giver et godt familie og arbejdsmiljø.


Par og familie terapi kan kombineres med mobilsessioner. Book en tid for en uforpligtende samtale.


Hypnose:


Hypnose er en enestående måde at ændre/ fjerne stress, angst, depression, uro, fobier og meget andet med.

Jeg har stor succes med at lave hypnotiske gastrisk bypass, snører mavesækken sammen, samtidig med sukkertrang og overspisning tanker forsvinder. De fleste spiser på følelser, mange spiser på en smag de har eller mangler i munden, den finder vi en løsning på samtidig med.


Mange siger vi skal leve med vores eventuelle stress, angst, fobi, smerter. Jeg har gode resultater med at mindske alle fire ting, så meget at den næsten/ eller helt er væk.


Lige som når du spiller klodsmajor, ligger en klods, en til oven på, en til lige til tårnet vælter.


Ved stress, angst, fobier ja selv mange typer smerter, foregår det på samme måde. Den første klods bliver lagt (det der er altafgørende for udfordringen) hver gang du oplever noget der giver samme følelse i det ubevidste sind endnu en klods, en mere, og en mere pludselig bliver du syg.


Psykologer kan hjælpe dig med at fjerne de øverste klodser. Men så længe den altafgørende stadig ligger der, kommer der nye til.


Med hypnose gå du helt ind i det ubevidste sind, finder den klods der er altafgørende, finder en bedre løsning der gør du kan smide den væk eller have det godt, med det der skete. Måske er der et par andre der gør ondt, dem tager vi ved samme session.


Jeg går ikke på kompromis med fagligheden og professionalitet. Jeg ønsker alle får et godt resultat og den bedste oplevelse.


Par og familie terapi:


Med hypnose og hypnoseterapi kan få en ny måde at leve sammen på.


Mange går rundt med en tung rygsæk, tynget af fortiden. Fortiden kan gøre jeres liv trist og besværligt. Der ligger mange tunge sten i rygsækken der symboliserer jeres fortids udfordringer. Der er med til at giver jeres parforhold / familie udfordringer. Med hypnoseterapi får i fælles redskaber til at blive bedre til at navigerer og give hinanden den plads der er behov for.


Stressfaktoren i familier giver store udfordringer, sammen finder vi en lettere og roligere vej alle kan leve med.


Stressfaktoren bliver også skærpet når der en sygdom eller handicap i forholdet/ familien, med hypnoseterapien bliver i guidet til en lettere løsning for jer, som alle kan leve med.


Det hypnoseterapien kan, som ingen andre terapiformer kan. Er at gøre dig mere bevidst om hvad der sker i givende situationer fordi. Det bevidste sind opfanger 10-20% af hvad det ubevidste sind opfanger. Det bevidste sind er følelser, det ubevidste sind er følelser, tanker kan ikke føle – følelser kan ikke tænke.


Med hypnoseterapi lærer du sproget og forståelsen imellem de to sind, det giver det ubevidste sind ro. I takt med der kommer ro i det ubevidste sind, begynder du også at tage ansvar for egne handlinger, begynder at navigerer på en ny måde. Det medfører mindre stress i kroppen og sindet, mindre smerter -da du lærer at håndterer dine smerter, tager ansvar de ikke styrer dit liv.


Hypnoseterapi er billedsprog, let tilgængeligt for alle. Målrettet så alle kan være med.


Book en uforpligtende samtale.


Mobning:


Jeg kommer gerne du til skoler og virksomheder med foredrag og forløb, der giver et bedre arbejdsmiljø, større arbejdsglæde, mindre fravær, stress frit område, bedre indlæring.

Da jeg med hypnoseterapi lægger ansvaret over på rette personer, giver alle nogle brugbare redskaber der gør, hverdagen bliver lettere. Når alle tager ansvar for egne fejl og mangler, når alle giver plads til forskellighed, faglighed og forandring.


Af en eller anden grund, fungerer min måde at formidle budskabet på, på en positiv og seriøs måde, gode hurtige resultater.


- Mobning foregår både blandt børn og voksne.

- De stærke personer har ingen behov for at mobbe

- Den der mobber skal ofte have allierede ved sin side.


Når alle bliver bevidste om hvem der mobber, hvorfor de mobber, så stopper det straks. Samtidig med den der har været udsat for mobning eller en der er i offerrolle lærer at benytte sig af spejlet, DET HAR INTET MED DIG AT GØRE!


Alle kan lærer det, alle kan benytte sig af redskaberne, og få et lettere liv.


Mobil behandling:


Mobil behandling er en mulighed for akut behandling, fjern behandling eller en opfølgning.

Hypnoseterapi som mobil behandling kan give ro på akut angst, stress, en familier udfordring, depression, og meget andet.


Book en tid i dag.


Hvad siger mine klienter:


Min varmeste anbefaling til Hanne, har fået 2 sessioner hypnose for sukkertrang, det har været så fantastisk at komme af med sukkertrang og spændende at prøve hypnose, det har virket 100%

Har også fået for højdeskræk, det har jeg ikke fået afprøvet endnu, men har en god mavefornemmelse.

Hanne er rar og tillidsfuld og det synes jeg betyder meget.

Jeg vil helt klart benytte mig af Hannes ekspertise hvis der skulle dukke noget op som jeg skal have hjælp til.

- Vinnie Zeniia Jensen –


Du er velkommen til at booke en tid, så vi kan lave lige det forløb du/I har brug for.

Læs mere Læs mindre